thumbnail

Batman: The Killing Joke (2016) Türkçe Dublaj Altyazılı Full HD Film İzle

Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Animasyon, Suç
Filmin Yapımı : 2016 - ABD
Filmin Süresi :
Filmin Senaristi : Alan Moore
Filmin Yönetmeni : Sam Liu
Filmin IMDB Puanı :
Filmin Vizyon Tarihi :
Filmin Başrol Oyuncuları : Mark Hamill, Tara Strong, Ray Wise, Kevin Conroy
Filmin Orjinal (Diğer) Adı : Batman: The Killing Joke

.iyi seyirler..
Filmin Konusu : Söze şu şekilde başlamak istiyorum sayın izleyiciler; Çizgi roman serileri içerisinde en popüler serilerden biri olan Batman hakkında bir çok film, animasyon filmi, çizgi filmler, çeşitli çizgi roman serileri yaratılmıştır. Bu yapımlar Batman'in Gotham'da ki en büyük ezeli düşmanı her daim Joker isimli karakter olmuştur ve bu şekilde de izleyicilere kanıksanlaştırılmıştır. Peki size şöyle bir soru yöneltsem "Joker tam olarak kimdir ? Neden kötülüğü kendisinde benimsemiştir ? Neden ağzının her iki yanında da yanaklarının iç kısımlarına kadar kesilmiştir ? ya da kesmiştir. Neden palyaço gibi giyinip kuşanmaktadır ?" kimilerimiz bu soruların cevabını bilmekte kimileri ise evet ya neden diye kendi kendilerine şu an sormakta olabilirler. İşte bu soruların tamamının cevabı Batman: The Killing Joke filminde yer alıyor. Batman serisinin en iyi en zevkli çizgi roman seri olarak kanıksalanmış Batman The Animated Series'den uyarlanarak animasyon sinema filmine uyarlanmıştır. Keyifli seyirler diler sinema6.blogspot.com

Subscribe by Email

Follow Updates Articles from This Blog via Email

No Comments

Websitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur.

Sinema6.blogspot.com’da yer alan film, video, film fragmanları ve diğer tüm videolar (Google,Yahoo,Putlocker,Vkontakte… vb) sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar olup söz konusu paylaşım sitelerinde barındırılmakta ve Sinema6.blogspot.com’da sadece paylaşım veya yorumlara yer verilmektedir. Tüm film, video, film fragmanları ve diğer tüm videolar; SUNUCULARIMIZDA BULUNMAMAKTA, SERVER’IMIZA KESİNLİKLE YÜKLEME YAPILMAMAKTADIR. Bu yüzden Sinema6.blogspot.com sitesi hiç bir yasal yükümlülüğe tabi tutulamaz.

Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, ilgili video sayfasının altında yer alan YORUM YAP kısmına şikayetinizi bildirebilir, gereğinin yapılmasını sağlayabilirsiniz. Bize ulaşan talep ve şikayetler hukuksal olarak incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde, ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.

İLGİLİ YASA:
MADDE 5
(1) Yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir.

(2) Yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.


Blogger tarafından desteklenmektedir.