thumbnail

Cehenem Filmi Türkçe Dublaj Altyazılı Full HD Tek Parça 720p Film İizle

Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Gizem, Gerilim
Filmin Yapımı : 2016 - ABD
Filmin Süresi : -
Filmin Senaristi : Dan Brown
Filmin Yönetmeni : Ron Howard
Filmin IMDB Puanı : -
Filmin Vizyon Tarihi : 14 Ekim 2016
Filmin Başrol Oyuncuları : Tom Hanks, Felicity Jones, Ben Foster
Filmin Orjinal (Diğer) Adı : Inferno, Cehennem

Filmin Konusu : Dan Brown kitaplarından uyarlanan ve 7 yıllık bekleyiş nihayet 2016 senesinde Inferno Cehennem filmi ile sona eriyor. Dan Brown'ın bilim ve dini paradoksal felsefsik bakış açısı ile yazdığı 3 kitabından oluşan sinema filmlerine uyarlanışı bakımından serinin son kitabının filme kitabın ismi aynı olan Inferno adı ile sinema filmine uyarlanmış halini izleyeceksiniz. Dan Brown'ın 2006 senesinde Da Vinci Şifresi ile ilk sinemalara ayak bastığında film izleyicilerinden ve film eleştirmenleri tarafından övgü dolu sözlerle bahsedildi. Arkasından 3 ıl sonra Melekler ve Şeytanlar adı ile tekrardan sinema filmi çekildi. Şimdik takvimler 2016 senesinin sonn çeyreğini gösterirken Dan Brown'ın son kitabı olan Inferno'nun Cehennem adı sinema salonlarında bizleri ziyaret edeceğini siz izleyicilerimize duyuralım dedik. Film, Inferno Cehennem filminden önceki serilerin başrol karakteri olan Professor Robert Langdon'ın simgeler, işaretler ve tarihi bilgileri bir puzzle parçaları olarak düşünürsek bu parçaları bir araya getirerek resmin tamamına ulaşıp ne anlatmaya çalıştığını, neyi işaret ettiğini çözmeye çalışmasını ve bunları gerçeklerken başından geçen sürükleyici sahneleri izleyeceksiniz. .iyi seyirler..

Subscribe by Email

Follow Updates Articles from This Blog via Email

No Comments

Websitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur.

Sinema6.blogspot.com’da yer alan film, video, film fragmanları ve diğer tüm videolar (Google,Yahoo,Putlocker,Vkontakte… vb) sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar olup söz konusu paylaşım sitelerinde barındırılmakta ve Sinema6.blogspot.com’da sadece paylaşım veya yorumlara yer verilmektedir. Tüm film, video, film fragmanları ve diğer tüm videolar; SUNUCULARIMIZDA BULUNMAMAKTA, SERVER’IMIZA KESİNLİKLE YÜKLEME YAPILMAMAKTADIR. Bu yüzden Sinema6.blogspot.com sitesi hiç bir yasal yükümlülüğe tabi tutulamaz.

Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, ilgili video sayfasının altında yer alan YORUM YAP kısmına şikayetinizi bildirebilir, gereğinin yapılmasını sağlayabilirsiniz. Bize ulaşan talep ve şikayetler hukuksal olarak incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde, ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.

İLGİLİ YASA:
MADDE 5
(1) Yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir.

(2) Yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.


Blogger tarafından desteklenmektedir.