thumbnail

Ölüm Emri - Eye In The Sky Türkçe Dublaj Altyazılı Film İzle

Filmin Konusu : Kenya'nın başkenti Nairobi'de yerleri tespit edilen bir grup teröristi insansız hava aracı destekli bir operasyonla yakalama görevi, İngiliz Albay Katherine Powell'a (Helen Mirren) verilmiştir. Ancak bu esnada teröristlerin bir intihar saldırısı hazırlığında oldukları anlaşılır. Artık operasyonun amacı yakalamak değil, öldürmek olmuştur. Tam bu esnada saldırı bölgesine 9 yaşında bir kız çocuğunun girmesi, operasyonu iyice çetrefilli bir hale getirir. Suçsuz bir çocuğu bilerek öldürmekle onlarca başka insanın hayatını tehlikeye atmak arasında kalan yetkililer arasında, uluslararası çapta bir kriz meydana gelecektir.
Ölüm Emri filmi, İngiliz aktör Alan Rickman'ın ölümünden önce yer aldığı son projelerden bir tanesi olma özelliği taşıyor.

Keyifli seyirler diler sinema6 blogspot.com



Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Dram, Gerilim, Savaş
Filmin Yapımı : 2015 - İngiltere
Filmin Süresi : 1 Saat 42 Dakika
Filmin Senaristi : Guy Hibbert
Filmin Yönetmeni : Gavin Hood
Filmin IMDB Puanı : 7.8
Filmin Vizyon Tarihi : 08 Nisan 2016
Filmin Başrol Oyuncuları : Helen Mirren, Aaron Paul, Alan Rickman, Barkhad Abdi, Jeremy Northam
Filmin Orjinal (Diğer) Adı : Ölüm Emri, Eye In The Sky
Tags : ,

Subscribe by Email

Follow Updates Articles from This Blog via Email

No Comments

Websitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur.

Sinema6.blogspot.com’da yer alan film, video, film fragmanları ve diğer tüm videolar (Google,Yahoo,Putlocker,Vkontakte… vb) sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar olup söz konusu paylaşım sitelerinde barındırılmakta ve Sinema6.blogspot.com’da sadece paylaşım veya yorumlara yer verilmektedir. Tüm film, video, film fragmanları ve diğer tüm videolar; SUNUCULARIMIZDA BULUNMAMAKTA, SERVER’IMIZA KESİNLİKLE YÜKLEME YAPILMAMAKTADIR. Bu yüzden Sinema6.blogspot.com sitesi hiç bir yasal yükümlülüğe tabi tutulamaz.

Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, ilgili video sayfasının altında yer alan YORUM YAP kısmına şikayetinizi bildirebilir, gereğinin yapılmasını sağlayabilirsiniz. Bize ulaşan talep ve şikayetler hukuksal olarak incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde, ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.

İLGİLİ YASA:
MADDE 5
(1) Yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir.

(2) Yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.


Blogger tarafından desteklenmektedir.